Glöm inte hårprodukterna på resan

Vi alla känner igen det. Man ska ut och resa och man har inte beställt plats till en resväska eftersom all packning förmodligen kan få plats i handbagaget. Men när man sen kommer till att packa den så kommer man ihåg att man inte får ha med sig något med större volym än 100ml i handbagaget. Och då är goda råd dyra när man helt plötsligt står med alla sina skönhetsprodukter som man inte kan ta med ombord.

Och vad gör man då? Jo, om du vill bevara ditt hår under resan så ser du till att investera i Paul Mitchell Mini Size serien.

Den bjuder på bl.a. ett helt kit som går under namnet Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Essential Kit och det är skräddarsytt till att kunna tas med på resan. Så om du gärna vill undgå att gå ned på kvaliteten på dina hårprodukter när du ska ut och resa så kan det vara en riktigt bra idé att ha detta kittet från Paul Mitchell på lager så du alltid är redo att åka iväg. Så ska du inte bekymra dig om milliliter och storlekar på tuber.

Och som sagt betyder det inte att du behöver kompromissa med kvaliteten för Paul Mitchell är helt klart ett av de mest populära märken i hela världen när vi pratar hårprodukter. Så du kan vara säker på att alla produkterna i den lilla serien är gjorda av högsta kvalitet, även om de tar väldigt lite plats. Paul Mitchell har också gjort många andra läckra produktserier som du kan titta på om du vill. Dock är de inte beräknade till res förbruk, men det är fortfarande fantastiska produkter.

I det lilla resepaketet får du bl.a. produkter som kan återskapa förstört och trist hår på ett ögonblick. Därutöver är hela serien också gjord på Awapuhi extrakt som är en vit ingefärarot från den exotiska ön Hawaii. Ja som du kanske inser så har mister Mitchell inte sparat på någonting. Allt ska bara vara så läckert att du inte kan låta bli att använda Pauls hårelixir framöver. Och det är ju också en av anledningarna till att märket har klarat sig så bra som det nu har.

Nästan alla kvinnor härhemma känner till märket om du frågar dem och långt de flesta kommer också med garanti säga att det är en del av deras nuvarande hårproduktskollektion. Så om du är en av de få som ännu inte har försökt att kasta dig ut i lyxprodukter från det världsberömda märket så är det definitivt på tiden att du ger dem ett försök. Du kommer garanterat att älska det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *